18 Sep, 2020
De wereld van Bobbejaan

Isabelle A, Guido Belcanto, Klaas Delrue
De wereld van Bobbejaan
vrijdag 18 september 2020 om 19:00
Arjaantheater
Zonnebloemstraat 7 , 9500 Geraardsbergen
https://www.ccdeabdij.be/isabelle-a-guido-belcanto-klaas-delrue
Reserveer
Bel naar 054 43 72 61
ccdeabdij@geraardsbergen.be
Guido Belcanto is voor een deel opgegroeid met Bobbejaans muzikale nalatenschap: in zijn eigen omvangrijke werk is de link naar die traditie nog steeds herkenbaar. Isabelle A is uitgegroeid van een tieneridool tot een volwassen en geliefde artieste. Ook Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock.

Zij worden ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’.

Deze nooit geziene muzikale combinatie zorgt zonder enige twijfel voor een onweerstaanbare en onvergetelijke avond. Verwacht U niet aan een avondje gezapige nostalgie, maar denk aan een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

Met: Isabelle A (zang), Guido Belcanto (zang, gitaar, mondharmonica), Klaas Delrue (zang, gitaar) |The Bobbejaan All Stars: Dominique Vantomme (orgel, piano, chef d’Orchestre), Sjang Coenen (bas, beatboxen), Karel de Backer (drums, percussive), Jo Mahieu (gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten), Firmin Michiels gi(taar, ukulele, mandoline)

concerten
cc de abdij
geraardsbergen

Arjaantheater
Zonnebloemstraat 7 , 9500 Geraardsbergen