19 Mar, 2021
Isolde

Isolde
Vrijdag 19 maart 2021 om 20:00
Sportcentrum De Zwalmparel, Munkzwalm

Isolde Lasoen is al lang niet meer louter bekend als 'de drumster van DAAN'. Door de jaren heen bewees ze een veelzijdige muzikante te zijn die zich met veel passie en overgave in verschillende bands en projecten stort, als drummer én als zangeres. In haar solotraject combineert ze beide en wordt ze daarbij al sinds het begin begeleid door Les Bens.
Samen met deze rasmuzikanten bouwde Isolde intussen een ijzersterke live reputatie op, en verzorgde ze een lange reeks succesvolle concerten in verschillende formaties. Na het verschijnen van de EP 'l'Inconnu' en de LP 'Cartes Postales' komt er in 2020 ook een nieuw album uit met covers, een selectie van Franse en Engelstalige songs - bekend, minder bekend, cult of instru¬men¬taal - die Isolde en haar muzikanten de voorbije jaren live op een coole, jazzy, charmante maar edgy manier naar hun hand hebben gezet.
Ondertussen is Isolde ook nieuw eigen werk aan het componeren. Live zal Isolde een gevarieerde set brengen met werk uit haar albums, gecombineerd met nieuwe songs en verrassende covers.
Tickets: € 22

concerten
de zwalmparel
munkzwalm
Zwalm

Sportcentrum De Zwalmparel, Munkzwalm