09 Oct, 2019
In een bakhuis en -oven

Regelgeving voedselveiligheid
In een bakhuis en -oven
wo, 09/10/2019 - 19:30 - 21:30
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Sint-Annastraat 8 9620 Zottegem
Koen De Roover werkt voor de voorlichtings- en begeleidingscel van het FAVV. Hij schetst het kader waar je als particulier bezitter van een houtgestookte oven best rekening mee houdt om op een veilige en verantwoorde manier de producten van je oven aan te bieden. Waarop letten we best bij het bewaren en bewerken van graan en meel? Welke elementaire hygiƫne is in het bakhuis aangewezen?

Deze activiteit maakt deel uit van het project 'Vuur doet leven' rond bakovens met de steun van de provincie, Vlaanderen en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

voeding
cursussen
vormingplus
Zottegem
lezing

Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Sint-Annastraat 8
9620 Zottegem