06 Apr, 2020 to 07 Apr, 2020
Tweedaagse workshop Kunstlab abstract

WORKSHOPS PAASVAKANTIE (4 TOT 6 JAAR)
Tweedaagse workshop Kunstlab abstract
MA 06 APR 2020, 08.00U - DI 07 APR 2020, 17.00U
Vergaderlokaal 1e verdieping CC - Graanmarkt 12 - 9400 Ninove
Tijdens de paasvakantie biedt het cultuurcentrum creatieve workshops aan voor kinderen tussen 4 en 9 jaar oud. Hiervoor werken we nauw samen met creatief talent Laura De Cloedt (www.lauradecloedt.com). De workshops worden onderverdeeld in leeftijdscategorieën en duren twee dagen. Eén uurtje voor en na de workshops kunnen de deelnemers opgevangen worden door één van onze monitors die de kinderen ook de rest van de dag zal begeleiden.
Aan het einde van de tweede dag worden jullie uitgenodigd op het toonmoment.

Inschrijvingen gebeuren via onze website www.ccdeplomblom.org, telefonisch 054/34 10 01 of aan onze balie.
De workshops gaan door in het zaaltje op de eerste verdieping van cc De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove (ingang via Edmond De Deynstraat).
Voor meer inlichtingen kan je steeds terecht bij tina.verbraekel@ninove.be.
Is jouw kind een creatieve duizendpoot? Aarzel dan niet want de plaatsen zijn beperkt!

Tweedaagse workshop Kunstlab abstract (4 tot 6 jaar)

Dag 1: kleurrijke wereld

Voor Mark Rothko was kunst een universele vorm van expressie, even belangrijk als zingen of spreken. We gaan op zoek naar de taal van een kleur! Vrolijke, droevige, boze kleuren en misschien vinden we wel een nieuwe kleur. Via verhaal en muziek kruipen we in een landschap dat we tot leven schilderen.

Dag 2: kunst in actie

Hoe zou het voelen om zelf een kunstwerk te zijn? Kunnen we een beweging vastleggen op papier of kan papier kiezen welke houding we aannemen? Jackson Pollock zocht inspiratie uit de beweging van de natuur en muziek. We laten de controle van het penseel los en experimenteren hoe kunst in actie eruit ziet.

Datum: maandag 6 april en dinsdag 7 april 2020 van 08 uur tot 17 uur
leeftijd: 4 tot 6 jarigen
Aantal deelnemers: max. 15
Prijs: € 44 voor 2 dagen (prijs is inclusief opvang voor en na de workshop, drankje bij de lunch, tienuurtje en vieruurtje).
Organisatie: cc De Plomblom ism Laura De Cloedt
Extra info: inschrijven kan enkel voor de volledige workshop (= 2 dagen). Opvang voor en na de workshop is optioneel. Vergeet je lunchpakket en goed humeur niet! Zorg voor kledij die vuil mag worden.

cursussen
junior
de plomblom
Ninove

Vergaderlokaal 1e verdieping CC - Graanmarkt 12 - 9400 Ninove