26 Oct, 2019
Mindful Walking

Stille ochtendwandeling met ontbijt
za, 26/10/2019 - 07:00 - 10:00
Voedseltuin Rijkbos Rijkbos 46 9620 Zottegem
Standaardprijs - 15.00
Sociale prijs - 7.00
Ontdek de stilte van een landelijke hoeve die ontwaakt. Tijdens deze wandeling voor meer veerkracht genieten we van de weidsheid en de rust om ons heen. We wandelen in stilte, maar staan ook stil met een woordje uitleg erbij. Tussendoor doen we een aantal gerichte mindfulness oefeningen en reflecteren we daar kort op. We kijken, horen en voelen wat stilte met ons doet. De stilte buiten ons en binnen in ons. Of net met de storm in ons en hoe we die even kunnen verzachten.

De wandeling verloopt deels over het terrein van Voedseltuin Rijkbos en eindigt in Hoeve Rijkbos met een lekker ontbijt.

Praktische info:
Wandelschoenen meebrengen aub.
€ 5 voor het ontbijt is inbegrepen in de prijs.

Partners:
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Voedseltuin Rijkbos
Over de begeleiding:
Sarah Desplenter
Sarah's grote professionele liefde is communicatie, met een mooie tweede plaats voor coachen. Gestart in de journalistiek en de reclame, vertaalde ze de kneepjes van het 'jezelf leren promoten' naar non-profit organisaties en overheden. Wat haar zin geeft in en aan het leven, is mensen samen & positief leren communiceren. Er is zoveel miscommunicatie, waar je zelfs ongelukkige gedachten en gevoelens bij krijgt! Laten we de wereld een stukje mooier maken door elkaar beter te begrijpen en onszelf mild, open en niet-oordelend verstaanbaar te maken.

wandelen
etentjes
cursussen
vormingplus
Zottegem

Voedseltuin Rijkbos
Rijkbos 46
9620 Zottegem