03 Sep, 2020
Leer bij, beleef de natuur en inspireer!

Cursus Natuurgids in De Helix
Wanneer?
03 september 2020 tot en met 24 juni 2021
De lessen in De Helix vinden plaats op donderdag van 09.30u tot 16.30u. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen of excursies. De eerste bijeenkomst is op donderdag 3 september 2020 en de afronding is op donderdag 24 juni 2021.

Kort voor de start van de cursus ontvang je het gedetailleerde programma via mail.

Inschrijven
Inschrijven doe je via de website van Natuurpunt: www.natuurpunt.be/pagina/natuurgids-cvn . Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail (controleer zeker je spamfolder).

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 240. Ben je lid van Natuurpunt? Dan krijg je korting en betaal je € 216. Dit kan je aanvinken in het inschrijvingsformulier. Als je bij aanvang van de cursus 25 jaar of jonger bent, betaal je slechts € 180. Je betaalt veilig op de website van Natuurpunt met je kaart of via overschrijving.

Leerplatform
Bij aanvang van de cursus ontvang je een link naar het leerplatform. Daarop staat zowel het lesmateriaal als praktische informatie en allerlei interessante links.

Samenwerkingspartners
Natuurpunt CVN organiseert deze cursus in samenwerking met De Helix, Vlaams Kennis- en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu

cursussen
de helix
natuurpunt
grimminge

De Helix, Vlaams Kennis- en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu
Hoogvorst 2, 9506 Grimminge (Geraardsbergen)