23 Nov, 2019
natuurpunt Ninove

20e Natuur- en milieuquiz!
Zaterdag 23 november 2019 van 19:30 - 23:30

Trefcentrum De Linde
Ninove
Gemeentehuisstraat 42, 9402 Ninove
Natuurpunt Ninove zet de traditie verder: dit jaar blaast onze quiz immers 20 kaarsjes uit en dat willen we extra in de verf zetten! Graag verwelkomen we alle ploegen die ooit meegedongen hebben voor deze supereditie!

Willen jullie weten hoever jullie kennis (al) reikt? Klaar om de uitdaging met de concurrentie aan te gaan? Zijn jullie klaar voor een gezellige en warme avond vol met wetenswaardigheden over de natuur en ons milieu? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! We zoeken ook deze keer naar de beste natuur- en milieukenners uit de ruime regio.

Ook dit jaar hebben wij algemene vragenreeksen, fotorondes, tafelkriebels over van alles dat van ver of kortbij met onze natuur en het milieu te maken heeft, voor jullie in petto! De focus ligt vooral op de flora en fauna van bij ons.We zorgen er voor dat zowel de specialisten als de beginnende natuurliefhebbers aan hun trekken komen: de eersten toetsen hun kennis terwijl de anderen enorm veel bijleren op zo een avond!

Nieuw dit jaar zijn aparte vermeldingen voor verschillende subcategorieën: “de beste ploeg in ….”. Er is ook een klassement voor jeugdploegen (= ploeg van 3 min 21 jarigen, vergezeld van 1 plus-21 jarige).

Zin in een gezellige avond onder quizzers met een warm hart voor natuur en milieu? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste vernieuwde (!) adres op zaterdag 23 november 2019 in zaal “De Linde”, Gemeentehuisstraat 42 in 9402 Meerbeke.

Schrijf snel in met 4 personen per ploeg door een mail te sturen naar wouter.mertens@natuurpuntninove.be en maak 20 euro voor jouw ploeg over op rekeningnummer BE17 9793 5295 5521 van Natuurpunt Ninove met vermelding "NatuurQuiz" en de naam van je ploeg.

quiz
natuurpunt
Ninove

Trefcentrum De Linde
Ninove
Gemeentehuisstraat 42, 9402 Ninove