29 Sep, 2019
het cultuurcentrum en de bib vieren feest!

FAMILIEDAG
het cultuurcentrum en de bib vieren feest!
ZO 29 SEP 2019, 13.00U - 18.00U
Wat staat er zoal op het programma?

Het pretpakket van Theater Froefroe

Niet zo maar een kinderkermis met eendjes vissen of beertjes grijpen. Wat dacht je van kakvangen, koppeke rollen, knorrende babyrace en nog zo veel meer? Als dat maar goed komt…

Doorlopend tussen 13 uur en 16 uur
vanaf 3 jaar
gratis

De kleinste mobiele tent

Laat je meevoeren in een poëtische wereld waarin dromen centraal staan.

Doorlopend tussen 13 uur en 16 uur
vanaf 5 jaar
gratis

Lezen met Marc De Bel

Marc De Bel schreef in de jaren '90 tal van jeugdboeken die heel wat nostalgische gevoelens oproepen. Daarom mocht hij op het feestweekend van de bib en cc De Plomblom uiteraard niet ontbreken!
Kom hem ontmoeten in de bib tussen 15 uur en 16 uur en laat jouw favoriete boek signeren. Hij leest voor ons ook voor uit zijn favoriete boeken. De favoriet van de bib? De keuze was moeilijk, maar dan gaan we toch voor Malus!"

Van 15 uur tot 16 uur
vanaf 8 jaar
gratis

Kinderfestival: Meneer Beer en de woeste wolven van Theater Tieret (ism Walrus)

In het Woeste Wolvenwoud staat een Beestig Bosfestijn gepland, speciaal voor Meneer Beer zijn verjaardag. Maar … het is één groot verrassingsfeest! Meneer Beer mag niets te weten komen en dat blijkt niet zo makkelijk voor alle Woeste Wolven … Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van heel wat vrienden: Eddy De Vos, Staf de Uil, Renée de Bosgiraf, de wilde zwijnen Evrard en Evariste en nog vele anderen.

Voor deze festivalversie, met heel nieuw verhaal én een karrevracht aan nieuwe songs, wordt de vaste Meneer Beer-ploeg uitgebreid met extra muzikanten en acteurs om echt elke feestlocatie plat te spelen. Voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.

Om 16 uur
vanaf 5 jaar
betalend

En nog veel, veel, véél meer…

Alle activiteiten zijn gratis, behalve de familievoorstelling Meneer Beer en de woeste wolven. Tickets verkrijgbaar via de website, telefonisch of aan onze balie.
CC De Plomblom - Graanmarkt 12 - 9400 Ninove

junior
theater
de plomblom
Ninove

CC De Plomblom - Graanmarkt 12 - 9400 Ninove