31 May, 2020 to 20 Sep, 2020
Europees Cartoon Centrum

https://www.ecc-kruishoutem.be/coronamaatregelen.html
Europees Cartoon Centrum heropent met nieuwe tentoonstelling
Vanaf zondag 31 mei gaan de deuren van het Europees Cartoon Centrum in Kruishoutem (ECC) opnieuw open voor bezoekers. En dit met een gloednieuwe cartoontentoonstelling van de Franse cartoonist Belom. Om het bezoek veilig en aangenaam te laten verlopen wordt o.m. met reservaties gewerkt. Een bezoek blijft gratis en kan elke zondag.
Tentoonstelling Klaus Pitter verlengd

De tentoonstelling van de Oostenrijker Klaus Pitter diende vroegtijdig stopgezet te worden door de lockdown. Het ECC besloot echter de populaire tentoonstelling te verlengen tot 20 september. Pitter brengt een mooie mix van cartoons. Hij gaat moeilijke maatschappelijke onderwerpen zoals het klimaat of de vluchtelingenproblematiek niet uit de weg, maar tegelijk maakt hij ook cartoons over de alledaagse dingen des levens.

De tentoonstellingen BELOM en Klaus Pitter lopen in het ECC van 31.05.2020 t.e.m. 20.09.2020 elke zondag tussen 10-12 en 14-17. Een bezoek is gratis maar je dient vooraf te reserveren via e-mail info@ecc-kruishoutem.be of telefonisch 0495/76.38.74
https://www.ecc-kruishoutem.be/coronamaatregelen.html
Meer info: www.ecc-kruishoutem.be

tentoonstellingen
ECC
kruisem

Europees Cartoon Centrum
René D’Huyvetterstraat 5C

9770 Kruishoutem (KRUISEM)