22 Sep, 2019
Duck Race

Duck Race
Op zondag 22 september 2019 worden duizenden badeendjes te water gelaten op de Schelde in Oudenaarde ter hoogte van de industriezone Meersbloem. Deze eendjes dobberen vervolgens stroomafwaarts richting de ophaalbrug in Oudenaarde. Na 500 meter, ter hoogte van de abdij Maagdendale, ligt de eindmeet. Elk eendje heeft een uniek identificatienummer, gekoppeld aan één welbepaald kraslotje. De gelukkige eigenaar van het kraslotje dat overeenkomt met het eendje dat als eerste over de meet dobbert, wint een splinternieuwe en überblitze wagen!
Meer informatie over de Duckrace kan je terugvinden op onze website: www.lionsduckrace.be
Wat gebeurt er met de opbrengst van de Duck Race?
Lions club Oudenaarde Vlaamse Ardennen wil heel graag concrete en lokale uitwerking geven aan de preventie van depressie en suïcide. Initiatieven, niet alleen geïnitieerd door mensen uit onze streek, maar ook bedoeld voor mensen uit de streek, verdienen immers onze aandacht en ook onze steun. We geven de voorkeur om financieel bij te dragen voor zeer concrete uitgaven en waar mogelijk aangevuld met ons individueel engagement (tijd, kennis en ervaring). We serve!
Initiatieven die wij structureel steunen zijn o.a. De Bleekweide, Net Op Tijd, Hoogdbegaafd Vlaanderen, GUAB (Give Us a Break) ....
Meer informatie kan u vinden op www.oudenaardegaatvoorgeluk.com

wandelen
etentjes
junior
oudenaarde

abdij Maagdendale
Oudenaarde