08 Nov, 2020
PAK DE POEN!

Compagnie Barbarie
PAK DE POEN!
zondag 08 november 2020 - 14:30
De Woeker - Woeker 3, 9700 Oudenaarde

10 euro
7 euro
Kom u verrijken op de meest hebzuchtige show van het jaar! Want in ‘PAK DE POEN!’ kunnen kinderen geld verdienen. Veel geld. En daar kan u als ouder natuurlijk alleen maar van dromen.

‘PAK DE POEN!’ wordt een spetterende show met grootste prijzen, waanzinnige opdrachten en uitdagende vraagstukken waarin kinderen zelf bepalen hoe ver ze gaan om te krijgen wat ze willen.

Kinderen opvoeden en bewust leren maken van de waarde van geld is geen simpele opdracht. In ‘PAK DE POEN!’ krijgen kinderen een inzicht in de binnenkant van ons kapitalistisch systeem en wordt de vanzelfsprekendheid hiervan in vraag gesteld.

‘Het einde van het kapitalisme is nabij!’ Zo wordt gezegd, gehoopt, gevreesd. Dus kom graaien, grijpen en hebben hebben hebben zolang het nog kan!

Spel: Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes en Sarah Vangeel, regie: Karolien De Bleser, scenografie: Michiel Van Cauwelaert, vormgeving: Viviane van der Poel, kostuums: Leila Boukhalfa, geluid & techniek: Saul Mombaerts, Jannes Dierynck & Koen De Wilde, grafisch ontwerp: Nick Mattan, een coproductie met De Studio, BRONKS en PerPodium, met dank aan Needcompany en beeldsmederij

theater
de woeker
oudenaarde

De Woeker - Woeker 3, 9700 Oudenaarde