23 Apr, 2021
The Courage to be Disliked (on line)

Cie De KOE
The Courage to be Disliked
vr 23 april
CC De Abdij brengt samen met Cie De KOE theater live tot in jouw huiskamer. Reserveer nu jouw ticket voor The Courage to be Disliked op 23 april via
https://indiv.themisweb.fr/0605/fListeManifs.aspx?idstructure=0605&a...

En kijk thuis naar de voorstelling alsof je in het Arjaantheater zit. Compagnie De KOE zou op 23 april voor het eerst halt houden in Geraardsbergen. En dat zal ze nog steeds doen, maar net een tikkeltje anders. Vanuit hun eigen zaal zal Natali Broods de voorstelling spelen in livestream, en jij kan erbij zijn!
Reserveer jouw ticket bij voorkeur via www.ccdeabdij.be of reserveer via ccdeabdij@geraardsbergen.be. Je ontvangt een link waarmee je de livestream op 23 april om 20 uur kan bijwonen. Jouw mailadres doorgeven is dus de boodschap! Tickets kosten € 10, er zijn voor deze livestream geen kortingen.

Een puissant rijke vrouw daalt elke week de marmeren trappen van haar penthouse af, recht naar de borrelende onderbuik van de stad. Daar observeert, fileert en memoriseert ze tot in detail wat ze ziet, hoe weerzinwekkend ook. Na elke tocht deelt ze haar mijmeringen: ze mag dan wel rijk zijn, ze is ook genereus.

Natali Broods speelt voor het eerst bij de KOE alleen. Met een documentaire over een toneelstuk dat over maken van een documentaire gaat, trekt de KOE alle digitale registers open. Verwacht je niet aan een doorsnee live stream, maar bereid je voor op een gloednieuw genre: de scripted reality one woman live stream making of show. De KOE komt naar je toe. Met een camera als extra personage en Geraardsbergen als figurant, staat de KOE met een been op je stoep, en met het andere op het podium. Het resultaat is een dynamische, multimediale voorstelling waarmee de KOE op haar typisch eigengereide wijze de rekbaarheid van begrippen als afstand en aanwezigheid uitdaagt. Goed om weten: net als bij een klassieke voorstelling is het aantal plaatsen voor de live stream beperkt. Bestel dus tijdig je tickets!

CREDITS

Tekst Willem de Wolf | Spel Natali Broods | Regie Peter Van den Eede | Licht en decor Bram De Vreese | Productie de KOE

theater
online
cc de abdij

On Line