09 Aug, 2020
Muziek en theater van de bovenste plank

Met "Zwerm, Internationaal Muziek- en Woordfestival" brengt een LozerCultureel een project du jamais vu in onze regio.
7 exclusieve locaties, 28 concerten/ voorstellingen op 9 augustus 2020 doorheen Kruisem: Wannegem, Ouwegem, Huise-Lozer, Kruishoutem voor slechts €20
Artiesten: Sigiswald Kuijken met Quartett, Jan De Corte en Sigrid Vinks, Pal Szomora Lazlo jr, Ferdinand-ensemble, Trio Tzigane, Anastasia Kozhuzkho, Annalivia Bekaert met Valéry Alexeev en Natalyia Alexeeva en last but not least de Japanse drums van Araumi Daïko.

Zwerm
Muziek en theater van de bovenste plank
Zondag 9 augustus tussen 12u en 19u.
Verplaatsingen van de ene locatie naar de andere te voet van meestal slechts een half uurtje, op ééntje na (een klein uurtje), met de fiets slechts 10 tot 15 minuten. Optredens van telkens 30 à 35 minuten. Doe mee en steun hiermee het project “Muzikale Vitamientjes”, waarbij wij concertjes willen brengen in onze Woon- en Verzorgingstehuizen, bij onze geïsoleerde en vereenzaamde medemens.

Deelname: €20, €10 voor jongeren van 12 tot 23 jaar, en helemaal gratis voor kinderen - 12 jaar.
Beperkt aantal deelnemers wegens veiligheidsmaatregelen: reserveren verplicht via lozercultureel@hotmail.com of via 047/08.21.30

7 uitzonderlijke locaties met 28 fenomenale voorstellingen
Een volle namiddag lang genieten met je bubbel: te voet, met de fiets of met de wagen. Wie het goed aanpakt kan 4, maar mogelijks 5 of zelfs 6 voorstellingen meepikken.

" Tussen Ouwegem, Huise-Lozer, Wannegem en Kruishoutem bevindt zich één van de mooiste rurale landschappen van Vlaanderen. Hier heerst de boer sinds eeuwen. De krachten van de natuur bepalen mede de groei van aardappelen, koren, vlas, maïs en gras. Horizonten getooid met windmolens, opmerkzame kerktorens en volmaakte glooiingen sieren hier het landschap. "
Wannegemkerk en Ouwegemkerk openen hun deuren, de hekkens van kasteel Aaishove te Kruishoutem gaan open, de poorten van Hoeve Ter Linden (Paardenpension Van Poucke) én van Hof ter Weeden (familie De Paepe) heten ons welkom, een wondermooie privétuin op Huisedorp biedt ons met genoegen toegang en ten slotte is er nog het mooiste akkerperceel op het dak van de iconische Zijldegemkouter. Poets uw schoenen, smeer uw fietsketting, spreek af voor co-driving met de wagen.
Reserveren is verplicht (lozercultureel@hotmail.com of via 0470/08.21.30), plaatsen gelimiteerd en van de toepassing van de coronamaatregelen maakt LozerCultureel een erezaak. Een uniek, kleinschalig, hoogstaand en coronaveilig zomerfestival.
https://lozerc.wixsite.com/lozercultureel

concerten
theater
kruisem
klassiek

Tussen Ouwegem, Huise-Lozer, Wannegem en Kruishoutem