25 Sep, 2020
VOOR JOU WEL 1000 MAAL

Aïcha Cissé / kunstZ
VOOR JOU WEL 1000 MAAL
vrijdag 25 september 2020 - 20:30
De Woeker - Woeker 3, 9700 Oudenaarde
16 euro

Twee jongens, Amir en Hassan, groeien samen op in Kabul. Op een dag komt er op wrede wijze een einde aan hun bijzondere vriendschap. Amir en zijn vader vluchten naar de Verenigde Staten waar ze een nieuw bestaan opbouwen, maar Amir slaagt er niet in Hassan te vergeten. De ontdekking van een schokkend familiegeheim voert hem terug naar Afghanistan, waar Amir wordt geconfronteerd met spoken uit zijn verleden. Zijn voornemen om de oude schuld jegens Hassan in te lossen, sleept hem mee in een huiveringwekkend avontuur.

‘Voor jou wel 1000 maal’ is een eerste regie van Aïcha Cissé (opleiding toneelacademie Maastricht) met studenten en kunstenaars van kunstZ. Het is een verbindend verhaal waar universele thema’s als familie, vriendschap, verraad en vergiffenis centraal staan.

Aïcha Cissé (°Senegal) was te zien in het veelgespeelde en succesvolle ‘Dis-moi wie ik ben’, een productie van ’t Arsenaal & GEN2020. Daarnaast speelde Cissé ook in ‘Scarlatti’, een regie van Frans Marijnen voor ’t Arsenaal, en in ‘Konijn met pruimen’ van Laika en Het Bos, in een regie van Jo Roets. Ze toerde de afgelopen drie seizoenen met ‘Prêt-à-Aimer’, de monoloog die ze onder de vleugels van kunstZ creëerde.

theater
de woeker
oudenaarde

De Woeker - Woeker 3, 9700 Oudenaarde