17 Sep, 2020
ACHTER/AF

Cie. De Koe
ACHTER/AF
donderdag 17 september 2020 - 20:30
De Woeker - Woeker 3, 9700 Oudenaarde

16 euro
ACHTER/AF is de voorstelling na de voorstelling. Een voorstelling die niet is gespeeld, maar is beschreven. In een boek. Het Koeboek. Een boek over 30 jaar de KOE. Een boek dat we wilden schrijven om het erover te kunnen hebben, over het maken van een boek. Een herinneringsboek. Omdat het maken van het boek over het maken van toneel gaat. Dat boek hadden we nodig om er een voorstelling rond te kunnen maken. Een boekvoorstelling dus. Maar dan in een nagesprek.

ACHTER/AF is een avond vol herinneringen en hernemingen, vol confessies en conferences, vol oude liefdes, liederen, plannen en oud zeer. Met daar doorheen het steeds omslachtigere relaas van wat we al die jaren eigenlijk bedoelden.

ACHTER/AF is een permanente toegift. In ACHTER/AF geven we alleen maar toe.

Van en met: Natali Broods, Peter Van den Eede en Willem de Wolf, decor: licht en geluid Bram De Vreese, Shane Van Laer, muziek: Ramses Van den Eede, tekstbijdrage: Rebekka de Wit, stagiair techniek: Kaena Bervoets, met dank aan: Wannes Gyselinck, Matthias de Koning, Ellen Van Den Broecke, Sibylle Pattyn, productie: de KOE

theater
de woeker
oudenaarde

De Woeker - Woeker 3, 9700 Oudenaarde