16 Nov, 2019
De hoogste berg

Robrecht Vanden Thoren
De hoogste berg
za 16 nov 2019 // 20:00
De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst
Wat als je aan de liefde twijfelt?
Tijdens een feest, georganiseerd door Robrecht, worden twee van zijn vrienden verliefd op elkaar. Uit dankbaarheid vragen ze Robrecht als getuige en begenadigd spreker op hun trouwfeest. Robrecht weet precies wat er van zijn toespraak verwacht wordt: romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid. Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij aan zichzelf beloofd alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart te spreken.

En hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven. Zijn ze oprecht, is het een roes of is er meer aan de hand? En hij twijfelt aan de liefde zelf. Wordt er van het hele fenomeen niet veel te veel verwacht? En ook aan zichzelf twijfelt hij. Is zijn eerlijkheid wel te vertrouwen of hebben zijn woede en verdriet die gekaapt? Morgen is het zover. Vanavond wil hij, in jullie bijzijn, zijn speech inoefenen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen.

Robrecht Vanden Thoren is bekend van de succesfilm ‘Hasta la vista’ en de tv-reeks ‘Tom & Harry’. In 2019 komen twee films uit waarin hij te zien zal zijn.

theater
de werf
aalst

De Werf: schouwburg (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst