29 Jan, 2022
van Brandweer tot Swentibold

Koen Bauters - (c) Foto
Bob Savenberg
van Brandweer tot Swentibold
Za 29 januari 2022 van 20.15 tot 21.45 uur
Prijs€ 16,00
€ 14 | Ticketweek Basis | -25 jarigen € 12 | Ticketweek -25
CC de Steenoven Kerkkouter 40, 9550 Herzele
Zijn songs zijn wereldberoemd in Vlaanderen, zijn hits kent iedereen en we zingen moeiteloos mee als we in de auto zitten, in de rij staan in de supermarkt of luidkeels meegenieten in een uitverkocht Sportpaleis. En toch weet lang niet elke Vlaming dat Bob Savenberg verantwoordelijk is voor meer dan veertig songs uit het indrukwekkende repertoire van Clouseau.

Als mede-oprichter én drummer stond hij aan de wieg van hun vele grote successen. Denk aan ‘Brandweer’, ‘Afscheid van een vriend’ en ‘Swentibold’, songs waar meerdere generaties mee zijn opgegroeid. Voeg daar hits als ‘Dansen’, ‘Breek de stilte’’ en ‘Alleen met jou’ aan toe en je begrijpt dat een avond met Bob Savenberg een onvergetelijke avond wordt. Een avond waarin jij bovendien het laatste woord krijgt.

Want het publiek gaat elke avond opnieuw mogen kiezen uit Bobs rijke muziekcatalogus. De songs met de meeste stemmen worden live gebracht in een bijzonder fris kleedje. Het verhaal achter de songs krijg je er gratis bij.

Met deze voorstelling wordt een belangrijk hoofdstuk van de Vlaamse popgeschiedenis op aanstekelijke wijze terug tot leven gebracht.

concerten
de steenoven
Herzele

CC de Steenoven Kerkkouter 40, 9550 Herzele