01 Oct, 2022
OUTER + Caspar Auwerkerken

OUTER + Caspar Auwerkerken
Zaterdag 1 oktober 2022 om 20:00
EMotia Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere
Basistarief €10
https://webshop.erpe-mere.be/Tickets/Detail?Code=OUTER_2022

Als voorprogramma CASPAR AUWERKERKEN, die zonder ook nog maar één single te hebben uitgebracht, door muziekblogs Dansende Beren en Luminous Dash wordt uitgeroepen tot één van de meest spraakmakende talenten van België. Enkel gewapend met een gitaar en zijn prachtig stemgeluid mag de 22-jarige singer-songwriter de voorprogramma’s verzorgen van onder meer Portland, Meskerem Mees, Mauro Pawlowski, Admiral Freebee en The Bony King of Nowhere.

OUTER was al eens te gast in EMotia en de mensen waren zo positief, en de vraag zo groot, dat we deze unieke band opnieuw brengen.
OUTER nodigt je uit om te vertragen. Componist/producer Tom Soetaert schreef het titelloze debuutalbum (2018) op een schapenboerderij in Bárðardalur, in het noorden van IJsland. Het werd uitgebracht op het Zweedse pianolabel ‘1631 Recordings’, en werd hoog aangeschreven door onder andere De Standaard (****).
Tom Soetaert’s fascinatie voor atmosferische muziek leidde in 2021 tot zijn eigen radio-programma op Klara, ‘Nachtbaders’. Ook BBC Sound’s Stephen McCauley en KEXP’s Alex Ruder zijn fan. OUTER brengt tijdens dit concert nieuw materiaal.
Half juni 2022 kwam de eerste single van de nieuwe plaat uit. Nocturne in B Minor werd gebouwd rond de vraag "wat houdt je wakker?".

concerten
emotia
erpe-mere

EMotia Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere