29 Oct, 2021
houtworkshop rond Halloween

CREATIEVE HOUT-WORKSHOP
Vrijdag 29 oktober vanaf 19:00 uur
Houtzagerij D’Hont, Statiestraat 162 1570 Tollembeek
D’Hont Houtimport, als houtzagerij al 80 jaar een gevestigde waarde in Tollembeek, draagt graag zijn steentje bij aan het goede doel en zet daarom zijn poorten open voor vzw De Mark.
Na het zeer grote succes van onze houtworkshop rond Halloween in 2019, zet D’Hont Houtimport ook in 2021 met veel plezier zijn deuren open voor een houtworkshop 2.0!
Op vrijdag 29 oktober vanaf 19.00 verwelkomen zij jong en oud voor een nieuwe avond vol creativiteit en (eigen) inspiratie.
Het Halloweenthema van de vorige keer breiden we deze keer een beetje uit… we maken er “griezelig mooi of mooi griezelig van”. Een waaier van prachtige producten die de natuur ons gratis ter beschikking stelt, zullen ieders fantasie prikkelen, hetgeen ongetwijfeld net zoals tijdens de vorige workshop zal uitmonden in een mooie collectie unieke kunstwerken!
Degenen die tussendoor hun creatieve brein willen voeden om wat verse ideeën te krijgen, kunnen terecht in het zoete hoekje, waar huisgemaakt gebak met koffie beschikbaar zullen zijn aan heel democratische prijzen.

Redenen genoeg dus om niet langer te twijfelen, en alvast onmiddellijk in te schrijven.
Dit kan door storting van 14,00 EUR op rekeningnummer BE05 4412 5182 4175 van vzw De Mark, met vermelding van “Houtworkshop”.
Inschrijven kan tot uiterlijk 15 oktober.
Wij kijken er samen met Philippe en Sofie naar uit om jullie te mogen ontvangen en er een “griezelig mooie” avond van te maken!

cursussen
Tollembeek

Houtzagerij D’Hont, Statiestraat 162 1570 Tollembeek