05 Mar, 2021 to 30 Apr, 2021
De vos in het bos

Wandel-theater: De vos in het bos
Wandelen met CC Zoetegem in het Beislovenpark
CC Zoetegem lanceert de theaterwandeling De Vos in het Bos, een wandeling in het Beislovenpark voor jong en oud vanaf 4 jaar.

Theatergezelschap Anna's Steen koppelt de nood aan een gezins-theatervoorstelling aan de nood om zoveel mogelijk buiten zijn in de natuur! Ze kleedden hun voorstelling 'Voila! zei de Vos' uit tot de essentie en herwerkte het tot korte verhaaltjes van telkens ongeveer 5 minuten.

Volg de wegwijzers en ontdek via de QR-codes de zes verhalen over de vos die allerlei dieren opzoekt om zijn honger te stillen. Over een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over … een wolf.

Wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan! Tip! Je kan de theater-wandeling meerdere keren doen en ook thuis de verhaaltjes nog eens bekijken als u ze gescand hebt tijdens de wandeling.

Laat je meevoeren en geniet van deze bijzondere wandeling. Corona-wandelen was nog nooit zo fijn!

Je kan de wandeling volgen vanaf 5 maart ’21. Het Beislovenpark ligt aan de Beislovenstraat, de wandeling start ter hoogte van de parking van Jeugdhuis De Muze. Volg de pijlen en geniet van de verhalen. En... vergeet vooral ook niet te spelen!

wandelen
junior
Zottegem
theater

parking van Jeugdhuis De Muze
Beislovenstraat Zottegem