25 Sep, 2022
Rommelmarkt in vzw De Bolster Zwalm

Rommelmarkt Zwalm
ZONDAG 25 SEPTEMBER 2022 VAN 09:00 - 16:00
vzw De Bolster Kasteeldreef 2, 9630 Zwalm
Vzw De Bolster organiseert een eerste grote rommelmarkt met randanimatie op het eigen domein! Bezoekers kunnen, naast het koopjesjagen, genieten van een springkasteel, kindergrime, een tuinbar/cafétaria, een foodtruck, een ijskraam, braadworsten, en nog veel meer.
De rommelmarkt gaat door op zondag 25 september van 9 uur tot 16 uur op het domein van vzw De Bolster (Kasteeldreef 2, 9630 Zwalm). Er is een grote, gratis parking voorzien.
Wil je zelf deelnemen als standhouder? Dat kan! Het vooraf inschrijven en betalen is verplicht via rommelmarkt.debolster@vzwdebolster.be. Het uitladen/lossen kan aan de stand, die de dag zelf wordt toegewezen. Standhouders zijn welkom vanaf 8u ’s morgens (niet vroeger, zodat we de rust voor onze cliënten kunnen waarborgen). Verkoop van eten en/of drank en nieuwe spullen is niet toegelaten. De prijs bedraagt 8 euro voor de eerste 4 meter (2 euro per bijkomende lopende meter).
Doel van de rommelmarkt: de rommelmarkt is een initiatief dat voortvloeit uit een interne werkgroep van vzw De Bolster en stelt twee doelstellingen voorop voor het organiseren van een Rommelmarkt: meer plezier op het domein/tuin van vzw De Bolster en het inzamelen van geld om van De Bolstertuin een leuke recreatieplek te maken.

rommelmarkt
Zwalm

op het domein van vzw De Bolster Kasteeldreef 2, 9630 Zwalm