14 Oct, 2022
Piv Verenigt!

Cultuursmakers Aalst
Piv Verenigt!
VR 14 OKT 2022 15 u
VR 14 OKT 2022 20 u
De Werf - schouwburg De Werf (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst
€ 20 Standaardprijs https://www.ccdewerf.be/nl/programma/detail/cultuursmakers-aalst/6945/#t...
Verenigingen, je vindt ze in elke gemeente of stad, in alle kleuren en maten, voor alle leeftijden en doelgroepen. Het zijn stuk voor stuk plekken waar mensen elkaar ontmoeten, samen aan de slag gaan en hierbij heel wat meemaken. Kortom, een wereld met een eigen kracht en levendigheid.

Stand-upcomedian Piv Huvluv brengt al drieëntwintig jaar ongecompliceerde humor voor het brede publiek. Op vraag van Cultuursmakers maakte hij voor het 100-jarig bestaan van ‘VTB’ een originele comedyshow over het verenigingsleven in Vlaanderen. Piv neemt je mee doorheen het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven. Iedereen die ooit lid was van een vereniging - wie in Vlaanderen eigenlijk niet? - zal duimen en vingers aflikken bij zoveel hilarische herkenbaarheid. Kom gerust meevieren en raak samen met Piv in de ban van het verenigingsleven.

Welke vereniging kent geen perikelen bij het organiseren van evenementen, voorstellingen of benefieten? Of de zoektocht naar vrijwilligers, het samenstellen van het bestuur en het verkiezen of aanduiden van een voorzitter? De creativiteit die nodig is bij de obligate geldinzamelacties met kaartingen, wafelenbak, tombola en de fondsenwerving via subsidiereglementen met punten en hoe de ‘kas’ goed te beheren. Al dit wordt overwonnen door de camaraderie, de verbondenheid van het vrijwilligerswerk, de gezelligheid en het geloof in de ‘goede zaak’. Want dat is uiteindelijk wat telt voor al die duizenden vrijwilligers die bergen verzetten in Vlaanderen.

Comedie
de werf
aalst

De Werf - schouwburg De Werf (+2)
Molenstraat 51, 9300 Aalst