19 Apr, 2021 to 25 Apr, 2021
'De slapelozen' (On Line)

'De slapelozen' On Line
Annick Ruyts
zondag 25 april om 11 uur.
Annick Ruyts vertelt over ‘De slapelozen’ op zondag 25 april om 11 uur. En die vertelling kan jij volgen, via de webinar!

Erfgoeddag viert feest, een bijzonder digitaal feestweekend over ‘De nacht’. Annick Ruyts brengt haar toepasselijke lezing ‘De slapelozen’ digitaal tot bij jullie. Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En ze is niet alleen, één op drie Belgen slaapt slecht of te weinig. Een probleem waar niet over wordt gepraat. Het riep bij Annick vragen op.

Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid? Wat doen mensen om ‘s nachts in slaap te geraken, of net om wakker te blijven?

Om een antwoord te vinden op die vragen heeft Annick 4 nachten nachtradio gemaakt met lotgenoten en experten, gevolgd door een tv-reeks voor Canvas, een pod cast en een boek. Stof genoeg om haar ervaringen en inzichten mee te geven in een lezing.

Reserveer jouw ticket bij voorkeur via www.ccdeabdij.be of reserveer via ccdeabdij@geraardsbergen.be.Je ontvangt vrijdag 23 april een link in jouw mailbox waarmee je de livestream op 25 april om 11 uur kan bijwonen. Jouw

lezingen
cc de abdij
online

On Line