05 Aug, 2022 to 14 Aug, 2022
Lokerse Feesten

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022.

Met enorme trots kunnen we eindelijk aankondigen: KRAFTWERK komt op vrijdag 12 augustus 2022 naar Lokerse Feesten met hun 3D show! De invloed van de band is legendarisch, van Electro tot HipHop, van Techno tot SynthPop. Een Kraftwerk 3D concert is een Gesamtkunstwerk, a total work of art, een unieke visionaire mix van geluid en beeld.
voorverkoop via www.lokersefeesten.be ! Elke bezoeker krijgt voor dit concert een speciale 3D bril.

Boom Boom Pow! BLACK EYED PEAS, één van de meest succesvolle pop-acts aller tijden is helemaal terug en herboren, met een eindeloze lijst wereldhits en een spectaculaire live-show, op zaterdag 6 augustus. Ook COELY viert die dag haar triomfantelijke come-back. Van Where Is The Love? en Pump It, tot Don’t Care en Celebrate: we gotta feeling, that 6 August is gonna be a good, good night!

De prijs voor een dagticket voor zaterdag 6 augustus bedraagt €45.

Eerder werd de komst van KINGS OF LEON, KRAFTWERK, SNOW PATROL, THE AFGHAN WHIGS, SEASICK STEVE en PORTLAND aangekondigd. Samen met de komst van BLACK EYED PEAS en COELY raakt de Lokerse Feesten affiche alsmaar meer gevuld. Een combiticket dat is 10 dagen Lokerse Feesten, en dat voor een prijs van slechts 190 EUR.
Summer’s here! Twee topdagen worden nóg straffer: festival favorieten THE VACINNES vervoegen KINGS OF LEON op dinsdag 9 augustus! En dé Belgische sensatie van 2022 CHARLOTTE ADIGÉRY & BOLIS PUPUL vervolledigen de line-up van vrijdag 12 augustus bij KRAFTWERK, 2MANYDJS live en SYLVIE KREUSCH (+ DEEWEE DANSANT)! OMDAT HET KAN SOUNDSYSTEM ft AVERAGE ROB sluiten het festival op geheel eigen en unieke wijze af op zondag 14 augustus. En in de Club StuBru verwelkomen we ondermeer GLINTS, FAISAL, MISS ANGEL, SHAKA SHAMS en J.ROOTS op donderdag 11 augustus, en YACID en PROMIS3 op zaterdag 6 augustus. EPPO JANSSEN, THE WHATEVERS, ILSE LIEBENS en HINDU RADIO DJs zorgen voor extra dansplezier tussen en na de concerten.

De voorverkoop is reeds begonnen meer namen volgen binnenkort. Ontdek alle nieuwe namen op www.lokersefeesten.be.

lokeren
festival
concerten

LOKEREN