13 Aug, 2022 to 20 Aug, 2022
Zomerconcerten ERPE-MERE

Zomerconcerten ERPE-MERE
vanaf 18:00
Tijdens de zomer van 2022 zullen er in Domein Steenberg te Erpe-Mere opnieuw Zomerconcerten doorgaan. Deze gaan door gedurende 3 avonden met tal van artiesten. Uiteraard worden dit opnieuw spetterende edities met voor ieder wat wils.

ZATERDAG 13.08
Op zaterdag 13 augustus breng je best je dansschoenen mee! Opener Commerwell is één van strafste coverbands uit de streek, waarna het muzikale duo Bram & Lennert domein Steenberg in vuur en vlam zal zetten. Bram Van den Berghe en Lennert Cobbaert staan ondertussen al 13 jaar samen op de planken. De originele covers die ze op ieder event weten te brengen geven een heel nieuwe dimensie aan de nummers, zoals enkel zij dat kunnen. De heren speelden het voorprogramma van de Sportpaleisconcerten van Niels Destadsbader en verkochten hun eigen shows en kerstconcerten in een mum van tijd uit. Sfeermaker en bekende radio-dj Sven Ornelis maakt er nadien nog een stomende afterparty van!

ZATERDAG 20.08
De editie van zaterdag 20 augustus wordt geopend met een klepper van formaat: De Romeo’s. Meer dan 15 jaar al verspreiden ze pure ambiance met hun feelgood hits en swingende show. Wees er dus tijdig bij! Party-coverband The Bumblebeez partyband en rock-coverband Checkpoint Charlie zorgen daarna voor de verdere ambiance zodat ook dit een avond om nooit te vergeten wordt!
De line-up en meer info kan je terugvinden op de volgende website: http://www.zomerconcerten.live

concerten
festival
erpe-mere
maspoe

Domein Steenberg te Erpe-Mere