18 Sep, 2020
'Van Peel tot Evenaar' (reprise)

Michael Van Peel
'Van Peel tot Evenaar' (reprise)
Vrijdag 18 september - voorstelling om 19 u. en om 21.30 u.
CC De Ververij Wolvestraat 37 Ronse
Prijs: € 15 / € 13 (-26, 55+, combiprijs vanaf 3 voorstellingen) / € 11 (inwoners Ronse met VT pas cat. 2) / € 5 (inwoners Ronse met VT pas cat. 1)
Ticketreservatie vanaf 17 augustus: https://webshopronse.recreatex.be/ info@ccdeververij.be of 055 23 28 01
Lieve toeschouwers!

Dat het bewogen tijden zijn voor de theatersector, hoef ik jullie niet uit te leggen. Normaal gezien zou ik in CC De Ververij een try-out van een nieuw reisverhaal aftrappen, maar de gebeurtenissen van de voorbije maanden hebben een zware hypotheek gelegd op die nieuwe voorstelling. Daarom heb ik besloten om de try-outs en de nieuwe show te vervangen door een reprise van "Van Peel tot Evenaar", mijn vorige reisverhaal over een trip met de Vespa van Antwerpen naar Dakar. In plaats van een crappy eerste try-out, wordt het dus een afgewerkte voorstelling. Bereid u voor op een vrolijke dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden. (meer info: http://michaelvanpeel.be/van-peel-tot-evenaar/ )

Ik beloof op mijn communiezieltje dat dit de laatste wijziging is die jullie gaan zien. Het is een zot jaar geweest, maar dit gaat gebeuren! (Wie toch liever een crappy allereerste try-out had gezien, mag uiteraard zijn ticket terug inwisselen ;)

Excuses voor al het gehannes en warme dank voor jullie vertrouwen. Ik heb er zin in om jullie te zien!

Met vrolijke groeten,

Michael

theater
lezingen
de ververij
Ronse

CC De Ververij Wolvestraat 37 Ronse