Welkom bij de Scroll Kalender

‘BOBOSSE’

‘BOBOSSE’ IS NIEUWE WIELERPODCAST
Wie is Bobosse? Die vraag is de leidraad van een nieuwe wielerpodcast die verder gaat dan de
koers. ‘Bobosse’ is vanaf 26 juni te beluisteren op alle gangbare podcastkanalen.

In de zevendelige podcaststory ‘Bobosse’ gaat journalist Frederik Backelandt op zoek naar de identiteit van Bobosse, een man die in de jaren vijftig actief was in het wielerpeloton en enkel onder zijn bijnaam gekend was/is. Bobosse flankeerde de grootste wielerkampioenen en was altijd en overal present. Iedereen ‘kende’ Bobosse maar werkelijk niemand wist zijn échte naam. Hoe kan dat in godsnaam? Wie was hij? Wat deed hij? En waarom?
In de zoektocht naar Bobosse kruisen de makers op hun pad tal van verhalen over een verdwenen Parijs, over de mysterieuze wereld van de wielerverzorgers, over de sterren en kampioenen van weleer… en nog veel meer. “De zoektocht naar de identiteit van Bobosse is één ding, het blootleggen van alle verhalen rondom zijn personage is nog wat anders. Het is een verhaal dat werkelijk alle kanten uitgaat. Een verhaal dat absoluut moet verteld worden”, aldus initiatiefnemer Frederik Backelandt. Samen met zijn collega David Stockman ging hij de voorbije maanden op zoek naar Bobosse. Vanaf 26 juni hoor je het relaas van die queeste.
Waar/wanneer te beluisteren
De eerste aflevering van ‘Bobosse’ verschijnt op 26 juni op alle gangbare podcastkanalen (Spotify, Apple, Podbean, …) maar nu reeds is de trailer te bekijken/beluisteren. De zevende en laatste aflevering verschijnt op 7 augustus.

 

  • Venue : ON LINE

Related Events

Concerten
't Uilekot Groenlaan 41 Herzele

Don Kapot

Concerten De Scroll Kalender Junior
NAH Ronse, Oscar Delghusstraat 64, 9600 Ronse

20 jaar NAH Ronse

Cursussen en wandelingen Gastronomie
Brouwerij Bosteels Kerkstraat 96, 9255 Buggenhout

City Lunch Walk te Buggenhout

Cursussen en wandelingen De Scroll Kalender Junior
Sportpark Hemelrijk - Moerkantsebaan Essen

Fluo Nightrun Essen

Cursussen en wandelingen De Scroll Kalender Junior
Cursussen en wandelingen
Kerk van Everbeek-Boven Muiterij, 9660 Brakel

Duivelse Tiep Tiap