Welkom bij de Scroll Kalender

Pop-up Art Gallery ‘Learning to Fly’

Pop-up Art Gallery ‘Learning to Fly’ opent in Ninove
Vanaf 16 augustus tot eind september
Gallery Learning to Fly : Lavendelstraat 8, 9400 Ninove
Elke dinsdag, vrijdag en zaterdag open van 13u tot 18u30
En op afspraak

Op vrijdag 16 augustus openen Ann en Wim Adriaenssens de deuren van hun nieuwe pop-up art gallery ‘Learning to Fly’ in Ninove. De galerie is gevestigd in een prachtig pand, een voormalige kledingzaak, die het duo de kans biedt om hun kunstwerken en die van gastkunstenaars tentoon te stellen.

Ann en Wim zijn beiden al hun hele leven met kunst bezig. Ann is een gepassioneerde schilder die jarenlang dieren in opdracht schilderde. De laatste tijd ligt haar focus echter op het vastleggen van sfeervolle belevingen. “Wanneer ik ergens kom waar de sfeer mij treft, neem ik die beleving in mij op en ga thuis aan het schilderen,” vertelt Ann. Haar doel is om positiviteit in de leefomgeving van mensen te brengen, als tegengewicht voor de vele negatieve informatie die we dagelijks te verwerken krijgen. Dieren blijven ook een onderdeel van haar werk, subtiel verwerkt in de sfeer om bij te dragen aan een goed gevoel.

Wim is al sinds zijn jeugd een veelzijdig kunstenaar die zich bezighoudt met schilderen, beeldhouwen, meubelontwerp en zelfs kleding. Deze pop-up galerie is niet zijn eerste project; eerder beheerde hij al galerijen in Brussel en Oostende en werkt hij samen met galerieën in Antwerpen, Barcelona en Washington.

‘Learning to Fly’ zal een dynamische ruimte zijn, waar om de twee weken nieuwe gastkunstenaars hun werk tentoonstellen. Onder hen zijn keramiekkunstenaars Inge Casteleyn en Anneliese Vandervelde, juwelenontwerpster Carla Luyckx, en glaskunstenares Liliane Van der Elst.

De pop-up galerie biedt een unieke kans om in Ninove hedendaagse kunst te ontdekken en te genieten van de creatieve talenten van zowel de Adriaenssens als hun gastkunstenaars. Mis deze bijzondere kunstervaring niet!

Vanaf 16 augustus tot eind september

Elke dinsdag, vrijdag en zaterdag open van 13u tot 18u30

www.annadriaenssens.be

www.wimadriaenssens.be

 

  • Time : 13:00 - 18:30 (Europe/Brussels)
  • Venue : Gallery Learning to Fly : Lavendelstraat 8, 9400 Ninove

Related Events

Concerten
't Uilekot Groenlaan 41 Herzele

Don Kapot

Concerten De Scroll Kalender Junior
NAH Ronse, Oscar Delghusstraat 64, 9600 Ronse

20 jaar NAH Ronse

Cursussen en wandelingen Gastronomie
Brouwerij Bosteels Kerkstraat 96, 9255 Buggenhout

City Lunch Walk te Buggenhout

Cursussen en wandelingen De Scroll Kalender Junior
Sportpark Hemelrijk - Moerkantsebaan Essen

Fluo Nightrun Essen

Cursussen en wandelingen De Scroll Kalender Junior
Cursussen en wandelingen
Kerk van Everbeek-Boven Muiterij, 9660 Brakel

Duivelse Tiep Tiap