Welkom bij de Scroll Kalender

Personal Spaces – Christa Geeroms

Christa Geeroms, documentair fotograaf, tevens inwoner van De Wattenfabriek in Herzele presenteert haar eerste fotografisch project in boekvorm “Personal Spaces”, dat in november 2024 zal verschijnen.
Het boek brengt portretten van mensen in hun dagelijkse omgeving samen, waar ook ter wereld.

Het boek verschijnt rond 18 november 2024. Het zal 45 EUR kosten, exclusief transport, en 50 EUR incl transport. Het is te bestellen email: [email protected]

Christa Geeroms : Mijn foto’s zijn een subtiele verkenning van de persoonlijke ruimte — de plek waar mensen zich veilig voelen. Elk beeld vormt een tweeluik met een ander beeld, waardoor je als kijker uitgenodigd wordt om de connectie tussen beide te ontdekken en je eigen interpretatie te geven. Of die interpretatie klopt is niet relevant.
Mijn werk draait om de schoonheid van het alledaagse en legt die vast in een stijl die teder, respectvol en toch krachtig is. De beelden zijn een ode aan de eenvoud van het leven en de stille kracht die daarin schuilt.
Enkele beelden worden begeleid, geïnterpreteerd door poëzie van Huguette Damiaens, en misschien zou ik beeld en woord willen uitdragen “on tour” doorheen Vlaanderen volgend jaar.

Maar eerst het boek. Op zondag 24 november organiseren de gemeente en de bibliotheek van Herzele een lanceringsevent in De Wattenfabriek met een boekvoorstelling en een receptie, waarop ik u van harte uitnodig.

  • Date : 18/11/2024 - 24/11/2024
  • Venue : De Wattenfabriek Solleveld 35, 9550 Herzele

Venue Info

De Wattenfabriek Solleveld 35, 9550 Herzele

Related Events

Theater, dans en humor
De Spiraal Zakkaai 29, 9500 Geraardsbergen

JOOST VAN HYFTE

De Scroll Kalender Junior Theater, dans en humor
Arjaantheater Zonnebloemstraat 5 Geraardsbergen

HET WOLK

Concerten
theatre Jean-Claude Drouot rue des Quatre Fils Aymon 21 7860 Lessines

Jazmyn

Concerten
Salle René Magritte Rue de la Déportation 37, 7860 Lessines

AFM Metal Fest

Concerten Gastronomie
Rosario, Poreel 10A, Bever

Emma Wills

Concerten Gastronomie
Rosario, Poreel 10A, Bever

Plaisirs de Musique