Het PretHuis

Het PretHuis

DEUREN DURNEZ NV
zaterdag 25 januari 2025 – 20 uur
CC De Plomblom Graanmarkt 12, Ninove
tickets 

René en José Durnez zijn eigenaar van het familie- en deurenbedrijf ‘Deuren Durnez nv’. Een goed lopende zaak, de deuren vliegen er de deur uit. We krijgen inkijk in hun  toonzaal, gevuld met een bloemlezing van hun meest verkochte deuren. De bal begint te rollen als ze bezoek krijgen van Jaak en Fabienne, die binnendeuren komen kiezen voor hun tweede verblijf aan de kust. Dat Fabienne niet de wettige echtgenote blijkt te zijn, is snel duidelijk. Dit gebeuren wordt op de koop toe verstoord door magazijnier Ronny die door de veelheid aan deuren het bos door de deuren niet meer ziet. Maar daar heeft René even geen tijd voor want nieuwe klanten dienen zich aan. Zoon des huizes, Django, vraagt op zijn beurt ook de nodige aandacht, zijn vriendje heeft het net afgemaakt, hij staat dus voor een gesloten deur en klopt bij zijn ouders aan. Alsof dit nog niet genoeg is komt ook nog eens een zekere Armando de deur binnengewandeld, hij zoekt een deur naar een nieuw leven. Kortom de ooit zo rustige toonzaal wordt één chaos, en wie achter welke deur schuilt is op de deur niet meer te volgen.

U begrijpt het al, bij deze voorstelling is de term deurenkomedie niet uit de lucht gegrepen. 10 Deuren, 10 Acteurs, 10 redenen om deze uitdaging aan te gaan.

Tekst: Jeroen Maes
Techniek en decor: Kenneth Smets
Productie: Het Prethuis

CAST: Peter Bulckaen, Wim Stevens, Katrien Vandendries, Floris Devooght, Brecht Callewaert, Ann De Winne, Jeroen Maes, Aaron De Veene, Anne Denolf en Alexander Metselaer. 

 

 

  • Date : 25 januari 2025
  • Time : 20:00 (Europe/Brussels)
  • Venue : CC De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove

Venue Info

CC De Plomblom, Graanmarkt 12, 9400 Ninove

Related Events

Concerten Gastronomie
Markt Geraardsbergen

Feest op het plein

Concerten Theater, dans en humor
CC Gildhof Sint-Michielstraat 9, 8700 Tielt

URBANUS

Concerten Theater, dans en humor
CC Mortsel Heilig-Kruisstraat 16, 2640 Mortsel

URBANUS

Concerten Theater, dans en humor
Capitol Gent

URBANUS

Concerten Theater, dans en humor
Arjaantheater Zonnebloemstraat 5 Geraardsbergen

URBANUS

Concerten Theater, dans en humor
CC Den Hoogen Pad Adegem-Dorp 16, 9990 Maldegem

URBANUS