Keukenkruiden van het platteland
Op 12 december om 20 uur geeft VELT Geraardsbergen-Brakel-Lierde een on line activiteit
Keukenkruiden van het platteland
Heel wat kruiden van het platte land worden van oudsher gebruikt in de Vlaamse keuken. Ze zijn tevreden met een gewone standplaats in onze tuin. We leren wel welke vochtminnend of kalkminnend zijn teneinde ze goed te laten gedijen. We wijzen op hun geneeskrachtige waarde en leren het gebruik in de keuken. Ze maken onze gerechten smakelijker en rijker aan heilzame stoffen.
De presentatie is opgesmukt met een schat aan mooie foto’s.
We bespreken: bernagie, bieslook fijne en grove, Chinese bieslook, citroenmelisse, dille, kervel, Roomse kervel, lavas, marjolein, munt, peterselie, salie, tijm, venkel.
Met een gedreven lesgever zoals Herman De Waele wordt dit een top-avond.
Deze online voordracht is gratis, maar vooraf inschrijven bij Luc De Taye 0474 714 333 of [email protected] is noodzakelijk zodat we u de gepaste link kunnen doorsturen om online in te loggen vanaf 19u45.
Spreker: HERMAN DE WAELE ([email protected])
Inkom: Gratis
Locatie: Online